Podcastifestival Aparaadio toob Eesti Podcastid digist füüsilisse ilma

Kõigi lemmikud podcastid tulevad Sinu taskust välja ja otse Tartusse, Aparaaditehase lavadele. Võta kalender ja märgi ära 28. november, sest sel kuupäeval toimub Eesti esimene podcastifestival Aparaadio!

Festivalil astuvad üles 20 Eesti raadiotegijat ja podcasterit, kelle hulgas on nii vanad raadiohaid kui ka värsked tulijad. Lavad on üles seatud Aparaaditehases olevates erinevates ruumides – Erinevate Tubade Klubi, Kolm Tilli, Armastuse Saal, Peninuki baar ja raamatutuba Fahrenheit 451. Igas ruumis erineva teemavaldkonnaga lava: poliitika-, muusika-, kultuuri-, meelelahutus- ja spordi- ning elulava.
Aparaadio eesmärk on koondada füüsiliselt ühte kohta rahva lemmiksaated ja -saatejuhid ning läbi selle arendada Eesti podcastikultuuri.

NB! Festivalile ei ole lubatud inimesed, kes on viimase 14 päeva jooksul haigestunud COVID-19-sse või olnud kontaktis kinnitatud COVID-19 haigestunuga või kellel on respiratoorse nakkushaiguse sümptomid (nt palavik, kuiv köha, hingamisraskused). Respiratoorsete nakkushaiguse sümptomitega inimestel palutakse lahkuda. Festivalil on olemas ka kuulajatele maskid ning desinfitseerimisvahendid.

Rohkem infot:
Facebook: Aparaadio podcastifestival
Facebook: Aparaadio
Kontakt: aparaadio@gmail.com